Shirley's Seat

Een gesprek over het stoute en spannende sausje van een Duits merk…..

 

De liefde voor auto’s met de paplepel ingegoten

De interesse voor auto’s heb ik duidelijk van mijn vader. Hij was altijd bezig met auto’s. Hij sleutelde veel en wisselde vaak van auto. Mijn zus en ik werden altijd betrokken bij aankoop van een nieuwe auto. Hij heeft mij echt enthousiast gemaakt voor snelle auto’s met hun geluid, geur en de vele PK’s. Het grappige is dat mijn vader, mijn zus en ik nog altijd met z’n drieën een nieuwe auto kopen. Ongeacht voor wie de auto bestemd is. Dat is de loop der jaren een “dingetje” geworden en erg leuk! 

Mijn auto moet nèt wat anders zijn

Voor mij is belangrijk dat mijn auto net even anders is. Ik kan ook echt genieten van gepimpte auto’s. Mijn allereerste auto was een gitzwarte Polo TDI. Ik  had daar een enorme geluidsinstallatie ingezet en de Polo had ook blauwe binnenverlichting.

Na de Polo ben ik ‘Duits’ blijven rijden

Na die zwarte Polo ben ik ‘Duits’ blijven rijden. Vooral Volkswagens Golf en nu dan de witte Seat Leon die je hier ziet staan. Toen ik met mijn vader de showroom inliep stond ik aan de grond genageld. ‘Daar staat-ie!’ zei ik tegen mijn vader, terwijl ik eigenlijk voor een hele andere auto kwam.

De Seat: liefde op het eerste gezicht

Het was liefde op het eerst gezicht en ik werd letterlijk door de uitstraling van de Leon naar ‘m toe getrokken.Ik hou namelijk wel van een auto die zowel een degelijke basis heeft maar ook spannend en een beetje stout is. Deze auto past daarom qua karakter fantastisch bij me! Deze auto is zakelijk  en representatief, maar komt ook stout en ondeugend over.

Mijn volgende kar wordt….

 

Een Mercedes SLK.

 

Ik omschrijf mijn auto in 1 woord.....

Sexy!

Dankjewel voor het delen van je passie voor je Seat Shirley!

Bas & Vincent

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/2