Waarom ben ik KarPortret begonnen?

 
Vincent is een autogek. Ik kan met een glans in mijn ogen vertellen over de auto’s die een plek in mijn leven en mijn hart hebben veroverd. Dat ik  als kleine jongen al een tekening bij de Citroëndealer door de bus deed en dat de DS die hij zou gaan bezitten, exact zijn geboortedag als bouwjaar bleek te hebben. of dat mijn  dochter Kira de Eend een kusje gaf na een autorit in de voorjaarszon. 
Ik draai nog geregeld mijn hoofd met een ruk om als ik over straat loop om daarna mijn camera pakken om het moois op de gevoelige plaat te zetten. Door mijn passie voor auto’s en mijn manier van fotograferen kan ik een unieke, blijvende herinnering van jouw  auto in beeld en eventueel tekst maken. 
Ik zorg ervoor dat de specifieke karaktereigenschappen van je kar optimaal in beeld worden vastgelegd. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jou als de eigenaar en het verhaal waarom jij nou juist deze kar hebt gekozen! 
Dit heeft tot resultaat dat de auto soms samen met de bestuurder of andere, dierbare personen, op een wel zeer bijzondere manier in de spotlights wordt gezet.
Vincent van Kleef