Ons voorstel

Nadat we van je weten waarom juist deze kar zo speciaal voor je is, leggen we hem op een unieke wijze voor je vast, op een manier die bij jou past. Dit kan op een locatie naar eigen keuze of een locatie die KarPortret adviseert.

 

Afhankelijk van de locatie vragen we een reiskostenvergoeding op basis van een transparante kilometervergoeding. Daarnaast hanteren we het principe van “no cure no pay”, omdat we overtuigd zijn van onze eigen kwaliteit.

 

Je krijgt na de opnames een persoonlijke link van ons toegestuurd per e-mail. Dit is een link naar online fotoalbum. Hiermee kun jij alleen de volledige shoot bekijken en de foto’s bestellen die je zelf graag wilt hebben om af te drukken. De kosten per foto bedragen € 25,00 per stuk.

 

Wil je een foto van een auto die wij hebben gefotografeerd hebben maar die niet van jou is? Dat kan en wanneer je meer dan 20 foto's  bestelt, ontvang je van KarPortret gratis een compleet digitaal album van jouw  foto's. Een uniek document! Heb je speciale wensen, bijvoorbeeld een mooie afdruk, ingelijst en wel? Laat het ons weten!

Inspireer ons met je kar en wij zullen jou inspireren!