De 9-3 van  Hélène

Een gesprek over een rosso Alfa Sud en de liefde voor een Saab 93 Cabrio......

Oh, oh oh ik ben nog steeds verliefd op jou!

Iedere keer dat ik naar mijn auto loop denk ik: 'oh, oh oh ik ben nog steeds verliefd op jou!'

Automerken bijhouden op de achterbank

Ik ken maar weinig weinig vrouwen die zo geïnteresseerd zijn in auto’s als ik. Het geluid, de vormen , de kleur…. Ik ben best wel een beetje een autogek. Het komt echt van binnenuit. Zo zat ik als kind al met mijn zusje op de achterbank in mijn vaders auto op een papiertje de automerken bij te houden.

 

Mijn eerste eigen auto

Mijn eerste eigen auto was een  Alfa Sud in de kleur 'rosso'. Helemaal zelf gekocht maar wel met een sponsorbijdrage van mijn vader. Vooral het geluid was voor mij een sensatie en ik heb er lang met veel plezier in gereden.

Mijn Saab 93 Cabrio inruilen voor een Audi? Echt niet!

De kar waar ik nu in rij, en er voor mij echt uitspringt, is de Saab Cabrio 93 zoals ik die nu heb. Het hele gezin wil dat ik hem inwissel voor een Audi, maar dat gaat dus echt niet gebeuren. Ik kijk veel naar andere auto’s, maar heb nog geen andere kar gezien die zo bij mij past als deze Saab. Ik ben ook een echte cabriorijdster. De vrijheid, het vakantiegevoel, het even-helemaal-tot-jezelf-komen dat de Saab mij geeft, dat doet geen andere auto. Ik rij het liefst helemaal open , ook als het fris, want doe ik lekker de stoelverwarming aan.

Ik rij er nu alweer 5 jaar in de Saab en elke keer dat ik naar mijn auto loop denk ik: 'Ohhh daar staat ie…! 'Ik ben nog steeds verliefd op mijn 93!

Mijn volgende kar wordt.....

 

Weer een Saab Cabrio, in de kleur grijs met een zwart dak en vanaf bouwjaar 2004.

Ik omschrijf mijn auto in 1 woord......

 

FANTASTISCH.

Dankjewel voor het delen van je passie voor je Saab Hélène!

Bas & Vincent

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1