Waarom zijn Bas en Vincent KarPortret begonnen?

Bas is autogek. Vincent is autogek. We kunnen allebei met een glans in onze ogen vertellen over de auto’s die een plek in ons leven en ons hart hebben veroverd. Hoe heerlijk Bas het vond om de VTEC motor van zijn Honda S2000 hoog in de toeren te jagen of dat Vincent als kleine jongen al een tekening bij de Citroëndealer door de bus deed en dat de DS die hij zou gaan bezitten, exact zijn geboortedag als bouwjaar bleek te hebben. Hoe Bas met de zandkleurige
63-er Volkswagen Variant naar het ziekenhuis werd gebracht of dat Vincent’s dochter Kira hun Eend een kusje gaf na een autorit in de voorjaarszon. 
De liefde voor auto’s laat Bas nog steeds zijn hoofd met een ruk omdraaien en Vincent als hij over straat loopt zijn camera pakken om het moois op de gevoelige plaat te zetten. We hebben altijd een visitekaartje bij ons om die onder de ruitenwisser van een mooie kar te doen!
 
Onze gemeenschappelijke passie voor auto’s, onze vriendschap  en de buitengewone manier van fotograferen van Vincent zijn de fundering voor voor een unieke, blijvende herinnering van jouw  auto in beeld en eventueel tekst. 
Wij zorgen ervoor dat de specifieke karaktereigenschappen van je kar optimaal in beeld worden vastgelegd. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jou als de eigenaar en het verhaal waarom jij nou juist deze kar hebt gekozen! 
Dit heeft tot resultaat dat de auto soms samen met de bestuurder of andere, dierbare personen, op een wel zeer bijzondere manier in de spotlights wordt gezet.
Vertel ons wat jouw auto met je doet. Hoe je je automobiele liefde vastgelegd wilt hebben en we komen zeker met een mooi aanbod!
BaS Luppes
Vincent van Kleef